tirsdag 24. november 2015

Hemmelig / Secret


På denne tida av året er det mye som er hemmelig. Jeg har både strikka og sydd, men det kan ikke vises før gavene er pakka opp om en måned. Holder fortsatt på med presanger, men noe er ferdig og klart for å sendes i morgen. Er også i år med på Secret Santa Christmas Swap (SSCS) som Chookyblue arrangerer.

There are many secret projects on this time of the year. I have knitted and sewed, but I can't show you yet. We have to wait until presents are opened in December. I still have more to make, but some of the gifts are ready to be sent far away. This year too I joined the Secret Santa Christmas Swap hosted by Chookyblue
 
Snø og noen kuldegrader var nok til å skape julestemning i helga. Spørs bare hvor lenge det varer. 

Last weekend some snow and a few degrees of frost were enough to give the feeling that Christmas was just around the corner.


Oddbjørg3 kommentarer:

Anonym sa...

Så vakkert det er hos deg nå!!!!! Dette får man julestemning av ja!!
Her fikk vi litt slaps i helgen som påminnelse om at jula er rundt hjørnet.
Har så mye å følge opp f.t. at jeg skulle ønske jula blir utsatt med noen uker iår;-)
Klem fra Annette

Greta Buhagen sa...

Halloen min venn langt mot nord. Vakkert med den første snøen som lager litt julestemning. Her har vi ikkje hatt snø enno. Men det kan vente til den 23. Men det er vel kasnkje for mye å håpe på. Ja det er ofte slik at ein ikkje kan vise frem så mye av det man holder på med i desse tider. Men i år kan eg vise frem alt. Det er stort sett andres julegaver eg holder på med og andre oppdrag. Så får eg sj om eg rekker noe småtteri mot slutten. Det hadde vore kjekt. Men det får eg ta. Blir spennede å sjå alt du har laga etter jul da.
Håper du koser deg masse emd å lage gaver. Stor klem fra mørke sogn

Chookyblue...... sa...

glad to hear your parcel is on the sleigh...........