søndag 18. januar 2015

Syhelg / Sewing weekend

Denne helga har jeg sydd sammen med 7-8 ivrige damer. Vi har kost oss skikkelig, og innimellom prat og latter har vi fått sydd litt. Sjøl tok jeg med meg et "evighetsprosjekt". Det er flere år siden jeg begynte på teppet, men det er ligget nederst i bunken av uferdige ting. Om jeg noen gang kommer i mål er uvisst, men det er lov å håpe. Det er alle stitcheryblokkene som er bøygen. Fikk brodert litt på lørdagskvelden - alle monner drar - etter at jeg hadde sydd vanlige patchworkblokker tidligere på dagen.

This weekend I have spent sewing together with 7-8 ladies. We have enjoyed it, and in between laughter and chatting, some projects have been made. I  picked up a UFO. I don't know if I'll manage to finish it, but I can hope. The stitchery blocks are the "problem". Most of the patchwork blocks are done by now. Last night I made a tiny progress on one of the stitchery blocks.

I dag ble det ei toalettveske (AnnAKa design). Enkel å sy, og kjekt å ha liggende på lur. Utrolig inspirerende med slike venninnetreff.

Today I made a make-up bag. (AnnAKa design) I like the pattern, and it's practical to have something just in case you need a gift. 
Velkommen til nye følgere!
Welcome to new followers!
Oddbjørg

5 kommentarer:

feltfree på Åsly sa...

Det er moro med syhelger.

Laila sa...

Oj jammen satser du stort på stitchery,men det blir flott :-))
Sy helger er artige :-)

Greta Buhagen sa...

Skjønner du har kost deg i helgen vennen. For eit arbeide du har starta opp med det teppet. Men du kommer nok i mål til slutt ja.
Skikkelig søt toalettveske. Det er nok alltid kjekt å ha i gavekurven vil eg tro. HA ein strålandes dag og god ny uke vennen.

Anonym sa...

Hei Oddbjørg,
så kos med syhelg!!!!
Du har nyyydelige stoffer til teppet! Det klør i fingrene her;-) men for meg ville det nok vært syingen som var største steget. Som på "Winter Wonderland"..huff;-)
Ha en fin uke!!
Klem fra Annette

Elyte sa...

Lovely work. I always enjoy seeing you make the AnnAKa designs.