mandag 21. mai 2012

Giveaway in May

The winner: The Thompsons


Interessert i Giveaways? Hvis du besøker Sew Mama Sew, vil du finne en rekke giveaways. Det er første gangen jeg deltar i dette. Jeg gir bort 3 stk Tilda-stoffer + en liten hemmelighet. For å være med i trekkinga må du legge inn en kommentar på dette innlegget og fortelle hvor du bor. 1 lodd på hver. Dette er åpent til og med fredag 25.mai. Vinneren trekkes søndag 27. mai. Pass på at jeg kan nå deg via email.

This is the first time I join the Giveaway at Sew Mama Sew. If you visit her blog, you'll find a lot of Giveaways. My Giveaway is 3 Tilda fabrics + a little secret. The only thing you have to do to be in the drawing is to comment on this post and tell me where you live. 1 entry for each. International entrants are welcome too. The Giveaway will end Friday May 25th and the winner drawn Sunday May 27th. Please be sure I can contact you in case you win.

Takk for at du stakk innom!

Thanks for stopping by!

Oddbjørg

220 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   201 – 220 av 220
Chrissy O. sa...

I love that the quilt world is so international! Thank you for participating in the giveaway! I reside in St. Louis, Missouri, USA.
Happy Friday!

Diann sa...

Hello from New Jersey, USA. I am about 10 miles from New York City.

Jo Robertson (thejoyofthehousetomyself) sa...

England UK!

Karen sa...

Hello from Kensington, Connecticut, in the USA.

Katy sa...

Hello from Cambridge in the UK. Or, to be more precise, hello from a fast moving train between Cambridge and London

Katy sa...

Hello from Cambridge in the UK. Or, to be more precise, hello from a fast moving train between Cambridge and London!

Sangeetha sa...

columbus ohio

Andrea sa...

Hello from Southern California.

Dianne sa...

Pensacola Forida

Carla G sa...

I'm from British Columbia, Canada! Thanks for a chance to win! :)

Liz, Quilt Adventurer sa...

hello from Cambridge, Ontario in Canada!!

Nancy Sue sa...

My 4 yr old son and I are waving a big hello to you, from the Washington DC area. Can you see us?

Christina sa...

Illinois, USA. christina112358 at gmail dot com

Peggy sa...

I live in Pensacola, Florida.
Thanks,
Peggy
peggy_verdongibbs@att.net

Anonym sa...

I'm in Wisconsin, USA. Tusen takk for the giveaway (I have lots of Norwegian ancestry but unfortunately know only a handful of words).

Libby sa...

I live in grand forks, North Dakota.

MoeWest sa...

I live in Calgary, Alberta Canada

Unknown sa...

Hello from Vancouver, Washington in USA.

Unknown sa...

Trenger du et presserende lån av noe slag? Lån for å avvikle gjeld eller trenger å låne for å forbedre virksomheten din, har du blitt avvist av andre banker og finansinstitusjoner? Trenger du et lån eller et pantelån? Dette er stedet å se på, vi er her for å løse alle økonomiske problemer. Vi låner penger til publikum. Trenger økonomisk hjelp med en dårlig kreditor med behov for penger. For å betale for en kommersiell investering til en fornuftig hastighet på 3%, la meg bruke denne metoden for å informere deg om at vi gir pålitelig og nyttig hjelp, og at vi vil være klar til å låne deg ut. Kontakt oss i dag via e-post: daveloganloanfirm@gmail.com Ring / Tekst: +1(501)800-0690 Og whatsapp: +1 (315) 640-3560

TRENGER ET LÅN?
Spør meg.

Unknown sa...

Trenger du et hastelån av noe slag? Lån for å avvikle gjeld eller trenger å låne for å forbedre virksomheten din, har du blitt avvist av andre banker og finansinstitusjoner? Trenger du et lån eller et pantelån? Dette er stedet å se, vi er her for å løse alle dine økonomiske problemer. Vi låner penger for publikum. Trenger økonomisk hjelp med en dårlig kreditor som trenger penger. For å betale for en kommersiell investering til en rimelig sats på 3%, la meg bruke denne metoden for å informere deg om at vi gir pålitelig og nyttig hjelp, og vi vil være klare til å låne deg. Kontakt oss i dag på e-post: daveloganloanfirm@gmail.com Ring / Tekst: +1(501)800-0690 Og Whatsapp: +1 (315) 640-3560

TRENGER DU LÅN?
Spør meg.

‹ Eldst ‹Eldre   201 – 220 av 220   Nyere› Nyest»