tirsdag 16. februar 2016

Februar / February

Så langt i februar har strikkepinner og symaskin fått hvile. De to barnebarna har vært på ferie hos bestemor og bestefar, og vi har kost oss skikkelig.
Nå er det tid for å tenke på hobbyene igjen. Det røde strikketøyet skal ende opp som genser; det beige garnet er tenkt til lue.

So far in February I  haven't done any knitting or sewing. Our two grandsons have been on holiday here, and we have really enjoyed being together.
Now they are back home, and it's time for hobbies again. The red knitting is the start on a sweater. The beige yarn will be used for a hat.


Symaskina må også snart komme i gang. Det er mye jeg har lyst til å sy, men vet ikke helt hva jeg skal starte med. Denne charms-pakken fikk jeg for en god stund siden, men hadde glemt den. Kanskje det er på tide å bruke den, men til hva? Noen som har gode forslag?

There's many sewing projects I want to do, but don't know what to start with. This charm pack I received some time ago, so may be I should use it. But what to make? Do you  have some suggestions?
                                        
Ha ei fin uke!
Have a nice week!
Oddbjørg1 kommentar:

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Charmspakken ser lekker ut. Det gule stoffet gav meg en følelse av sommer. Ja, hva skal du lage? Kanskje du allerede er i gang med noe? Jeg googlet navnet på serien, og fikk sett bilder av alle stoffene. Jeg tror jeg ville sydd en sommerduk. Men mulighetene er mange, så jeg ønsker deg lykke til!:-)