tirsdag 30. mars 2010

2 år med blogging / 2 years blogging

I morgen er det 2 år siden jeg opprettet denne bloggen. Jeg har ikke vært den aller ivrigste, men det har vært en spennende "reise" som har gitt masse inspirasjon og nye venner. Hyggelige kommentarer gir en lyst til å fortsette. Tusen takk!
I forbindelse med 2-årsdagen ønsker jeg å gi bort et par små gaver - foreløpig er de hemmelige. Ønsker du å være med i trekkinga, må du legge inn en hilsen før tirsdag 6.april. Fortell gjerne om dette til dine venner også :-)

Tomorrow I celebrate 2 years blogging. It has been an exciting "journey" which has given me a lot of inspiration and many new friends. Nice comments encourage me to continue the blogging. Thank you so much for all the nice words!
In connection with the blog anniversary, I will have a give-away. 2 years; 2 gifts ( secret for now ) If you want to be in the drawing, you have to say hello before Tuesday April 6th. Please tell your friends about it too. The more, the merrier :-)

Happy Quilting!

22 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med 2 år, og eg er heilt enig med at det er svært givande å blogge. Mykje inspirasjon å hente og så inspirerer kanskje vi også andre litt? God påske til deg!

synnove75 sa...

Hei!
Gratulerer med to år med blogging, er det ikke gøy? Masse inspirasjon fra hele verden:-)
Lykke til videre, jeg følger spent med på din blogg, selv om jeg ikke er så flink til å kommentere.
God påske!

karenfae sa...

congratulations on two years I would love to be included in your give away.
Karen
http://karensquilting.com/blog/

Grethe sa...

Gratulerer med 2 års blogg-jubileum!! Så gøy, jeg er jo nesten ny jeg da, men skal sannelig huske min dato jeg også. Jeg er så glad jeg blogger,verden åpner seg jo :-)
Happy Quilting to you.

2ne sa...

Gratulerer med jubileum. Koselig og titte innom bloggen din. Linker til deg i bloggen min også.

Lappetausa sa...

Gratulerer med 2 års blogging! Det er du som er på TSQ også, ikkje sant? Takk for kommentar, dei stoffa går inn i 8bladroseteppet frå Lappemakeriet.

Karin sa...

Hei Oddbjørg. Gratulere med 2års dagen.Er stadig innom blggen din og titter.Må jo følge litt med hva du syr.Du har mye her.Kjekt å se på andres blogger .Får mange ider og gode tips.God påske til deg.

jofridsquilt sa...

Hei. Eg er enig i at det er masse inspirasjon i blogging. Gratulerer og eg vil gjerne vere med på trekkinga. God påske til deg og dine. Helsing Jofrid

Haldis sa...

Gratulerer med 2 årsdagen for blogging! Lykke til vidre. God påske.

Nancy in Norway sa...

To år går sandelig fort. Gratulere med jubileet. Fortsatt god påske.

Flittige hender sa...

Gratulere så mye. Jeg har holdt på i 1 år nå og synes dette er kjempe hyggelig å blogge. Det er hyggelig å komme innom bloggen din og takk for all inspirasjon.
Ønsker deg en fin påske :0)
Lykke til videre med bloggingen - vi "ses".

Laila sa...

Hei ..
Gratulerer med 2 års dagen. Gøy med bloggvenner fra hele verden, men jammen får en masse nye ideer og lyst til å prøve nye ting...
Ha en super påske - ser ut til at det blir sy påske her... Sprut regn no..
Klem

Debbie Sauer sa...

Congratulations on your 2 years of blogging. That is alot! Hope I last that long. Your new quilt is beautiful, as always. I hope you and your family have a wonderful Easter holiday. Blessings, Debbie

Laila sa...

Gratulerer med jubileet og god påske!

LeKaQuilt sa...

Gratulerer så mye med jubileum :o)
Ønsker deg en riktig fin påske.
Tusen takk for at du arrangerer giveaway !

Anonym sa...

How nice to celebrate your blogging with a giveaway which we all love, of course. I'd like to be in the drawing, if you're accepting international.
Connie W
"Cootie Bug"

Oddbjørg sa...

Yes, Connie, everyone can join the give away.

Anne-Mette sa...

Tillykke kære Oddbjørg med bloggens 2 års fødsesldag. Her er altid spændende nyt at se og du er så produktiv.
God påske.
Kram
Anne-Mette

Heidi sa...

Congrat's on the 2 year anniversary! I'm so happy I started blogging. I've learned so much and I've met so many wonderful people.

http://tubakk.blogg.no/ sa...

Hei. Ja takk, hemmelige gave synes jeg er helt topp. Så jeg vil gjerne være med i trekningen etter påske. Heldisvis klarte jeg å finne et nett å koble meg på i ettermiddag.

Aunt Spicy sa...

Congrats on two years!

Hellen Sigurbjörg sa...

Gratulerer med 2 ars bloggingen og jeg vil være med i din trekning. Sa artig a fölge med pa bloggen din og at fa kommentarer fra deg! Hilsen fra Island.