tirsdag 17. november 2009

Innkjøp / Shopping

I går var jeg innom nærmeste quiltebutikk for å kjøpe noen bånd. Men det er jo alltid noe som frister. Bånd som passet fant jeg ikke; i stedet ble det noen nye stoffbiter. Disse skal brukes i en løper.
Kan røpe at de røde strimlene fra forrige innlegg er også brukt i en løper. Det gjenstår litt applikasjon før den er ferdig.

Yesterday I visited the nearest quiltshop because I needed some ribbon. But in such a place there's a lot of tempations. I didn't find the ribbons; instead I bought a few fabrics. I'm going to use them for a table runner.
I can reveal that the strips I showed you in my last post, is used in a table runner too, but there's some applique left before it's finished. I kveld skal jeg på "syklubb". Da er det strikkepinner eller heklenåler som er i aksjon.

Tonight I'm going to a "sewing circle". But we mostly knit or crochet.

6 kommentarer:

Anne-Mette sa...

Kære Oddbjørg.
Håber, du får en dejlig aften i "syklubben".
Glæder mig til at se din løber.
Knus
Anne-Mette

karenfae sa...

I love those fabrics - that will make a pretty something!
Karen
http://karensquilting.com/blog/

Aunt Spicy sa...

Oh, love the fabrics, I am sure they will be stunning!

2ne sa...

Stilige stoffer du har kjøpt deg :-)

Laila sa...

Lekre stoff som heilt sikkert blir ein lekker løpar. Gleder meg til å sjå resultatet, for vi får vel sjå? Ha ein fin, kreativ kveld.

Sølvi's blog sa...

Nydelige stoffer. Forresten , har du ikek kommet på at julemysteriene til Merete kan blir flotte julegaver, da slår du to fluer i en smekk