torsdag 28. januar 2016

Hjerter / Hearts

3 par grytekluter fra Ufo-korga har fått hjerter og lukkekant på.
3 pair of pot holders have left the UFO basket. All with heart decoration.
                                                   Oddbjørg

"Mer Skappelstrikk"

Ei ny strikkebok har funnet veien til meg. "Strikkepause" hadde en gi-bort, og jeg ble den heldige vinneren.
Tusen takk Ingrid! 

Strikkepause had a give-away, and I was the lucky winner. Thanks  Ingrid! 

                                                    Oddbjørg

onsdag 20. januar 2016

Færre / Fewer


I forrige innlegg viste jeg noen av UFOene jeg skulle ta fatt på. Nå har stabelen minket litt den siste uka. Det er ikke ingen store prosjekt, men alt tar tid. Godt er det i alle fall å få de ferdige. Endte opp med 2 mindre løpere i stedet for en lang. Jeg er i gang med neste UFO, men når den er   unnagjort er det fare for at jeg starter på noe nytt.

In my last post I showed you some of my UFOs. Now I have finished a few of them. Not any big projects, but everything takes time. I made 2 table runners instead of one. I'm now working on the fourth UFO. After that I think I'll start on something new.
Oddbjørg

mandag 11. januar 2016

Ei ny uke / A new week

Denne uka skal jeg prøve å jobbe litt med noen av mine Ufoer. Det er mange å ta av; bildet under viser bare noen. Her er det grytekluter, løper, lite veggbilde, strikkebag og en "syboks" som venter på å bli ferdigsydd. I tillegg har jeg noen store stitcheryblokker som mildt sagt er et langtidsprosjekt! Men det er ikke så underlig at det tar tid når det går nesten år mellom hver gang jeg tar det fram. Man må være optimist - kanskje en dag ........

This week I'll concentrate on some of my UFOs. The photo shows a few of them. Pot holders, table runner, knitting pouch and a "sewing" pouch are waiting for a finish. I also have many stitchery blocks that seem to be everlasting. Not very surprising when there's almost a year between each time I do some stitches. Well, I have to be optimistic - may be one day ...........
Er det noen andre som skal ta tak i ufoene sine denne uka. Det hadde vært moro om vi var flere.


Anyone else who are working on UFOs this week? More fun if we sew "together".

                                 Happy quilting!

                                     Oddbjørg

onsdag 6. januar 2016

2016

       Et nytt år, med nye muligheter ligger foran oss. Håper det blir et godt år på alle måter.
Har ikke de store nyttårsforsettene, men som ved hvert årsskifte tenker jeg at lageret av stoff og garn skal reduseres og halvferdige ting ferdigstilles. Om jeg lykkes får tida vise. Det er mange   fristelser både på strikke - og syfronten. 
A new year give us new possibilities. I do hope 2016 will be a good year in every way. As always in January I think I'll reduce the quantity of yarn and fabrics I have, and finish the UFOs. Only the time will show if I manage to do so. 
Oddbjørg