tirsdag 25. september 2012

Julegaver i tankene / Christmas gifts in my mind

Da er nok en julegave ferdig. Narelles utfordring om å lage en ting hver måned er bra. I august klarte jeg ikke å komme i mål, men nå kan jeg legge et vottepar i boksen sammen med de andre tingene. Kjekt å finne når det blir hektisk før jul.

Another Christmas gift is finished. Narelle's challenge " 1 Xmas Item a Month" is good. Last month I didn't reach the goal, but now I can put a pair of mittens in the box together with the ones I have made earlier this year.

Oddbjørg   

lørdag 15. september 2012

Små UFOer / Little UFOs

Denne uka har jeg konsentrert meg om flere små Ufoer. Det er utrolig deilig å vite at de er ferdige.

This week I continued working on little UFOs. It's a good feeling to know they are done.





Jeg vil fortsette neste uke. Syrommet inneholder store Ufoer også, men jeg vil først konsentrere meg om de minste.

I have bigger UFO projects, but I'll have focus on the little ones next week too.

Ha ei fin helg!

Have a wonderful weekend!

Oddbjørg



mandag 10. september 2012

Kos på en regnværsdag / Enjoying a rainy day


Lørdag ble nok en regntung dag, men jeg fant ut at jeg skulle nyte dagen innendørs. UFOer har jeg mange av, og noen ganger lurer jeg på hvorfor det er blitt slik! Det er ofte bare bitte litt som skal til for å stryke de av UFO-lista. Det er ikke store greiene, men i alle fall fikk jeg ferdig et par grytekluter og et krusunderlag. Pulsvarmerne strikket jeg mens jeg var på ferie; nå er de sydd sammen og klare for bruk. I tillegg ble det framgang på et par andre småting, så nå er det bare å holde fokus.

Saturday was another rainy day, so I decided to enjoy the day by doing some handicrafts. I have many UFOs, and now and then I wonder why I haven't finished them at once. Well, it was very little things, but now I can cross off a mug rug and a pair of potholders on my UFO list. The wrist warmers was knitted when on holiday. Now they are ready for colder days. I also made a little progress on another UFO.

Ha ei flott uke! Have a wonderful week!

Oddbjørg

mandag 3. september 2012

Miniquilt


I dag har jeg gjort ferdig en miniquilt i reprostoffer. Det manglet bare litt quilting og lukkekant. Vil passe fint til ei lita dukke.

Today I have finished a little quilt made of reproduction fabrics. This will be for a doll.

Oddbjørg


søndag 2. september 2012

En heil måned... / A whole month ....

.... uten blogging! Har vært på farten mesteparten av tida, og den siste uka har jeg heller ikke hatt tilgang til Internet. Det er ikke blitt sydd et eneste sting i august, men strikkepinnene har vært i aksjon. 2 par pulsvarmere ble helt ferdige, men flere strikkeprosjekter er nesten i mål. Nå gleder jeg meg til å finne fram sysakene igjen.

... without blogging! I have been away most of the time, and the last week I haven't had access to Internet either. Not a stitch done during August, but I have been knitting. The photo shows the finishes, but more knitting projects will be finished quite soon. Now I'm looking forward to find my patchwork stuff and do some sewing.

Ha ei fin uke!

Have a nice week!

Oddbjørg